activechair_home_slide
activechair_slide_home_2
activechair_slide_home_3
activechair_slide_home_4
activechair_slide_home_5
previous arrow
next arrow

Zahvaljujoč uporabi kinetike smo razvili in patentirali sistem za 360° 3d gibanje sedeža: Active Chair. Projekt je zasnovan z namenom nudenja pomoči pri reševanju tegob, kot so mišično-skeletne bolečine.
Slovenska delniška družba COB INDUSTRIES d.d., pridobiteljica licence, ekskluzivno distribuira znamko AC na svetovnem tržišču. Zanjo ekskluzivno proizvaja italijanska družba STOCCO F.LLI S.r.l., ki je vodilno podjetje v proizvodnji stolov in pohištvenih dodatkov že več kot 38 let.

COB INDUSTRIES d.d. je delniška družba s sedežem v Sloveniji. Ustanovljena je bila leta 2016, kot inkubator idej in razvijalec projektov. Leta 2018 je vodstvo družbe spoznalo prijaznega slovenskega izumitelja in mentorja Borisa Pfeiferja. Ta jim je predstavil dva zanimiva in prepričljiva patenta. Eden izmed njih je projekt/patent Active Chair.

Izvedi več

Družba Stocco F.lli je naš ekskluzivni pogodbeni proizvajalec, ki že več kot 38 let deluje v skladu z visokimi proizvodnimi standardi.
Ustanovljena je bila leta 1984 kot družinsko vodeni podizvajalec.

Izvedi več

Težava

Več kot 50 odstotkov poklicnih bolezni prijavljenih v EU predstavljajo mišično-skeletne motnje…

Rešitev

Sodobni življenjski slog vpliva na to, da presedimo tretjino našega življenja…

Prava izbira

Danes na globalnem trgu obstajajo najrazličnejše vrste stolov…

Filozofija

Naša filozofija je povzeta v stavku, ki nas predstavlja:
Preventiva & Dobro počutje.

ZAKAJ

KIDS

Ne moremo dopustiti, da bi otroci svoja prva leta življenja, ki predstavljajo začetek in oblikovanje zdravega razvoja, preživeli brez pripomočka, zasnovanega za Preventiva & Dobro počutje”.

Izvedi več

PRO

Naše poslanstvo in filozofija Preventiva & Dobro počutje“ se nadaljujeta s serijo PRO: stol, zasnovan in razvit za mladostnike in odrasle.

Izvedi več

V SVETU

Izvedi več

Ta oddelek je namenjen vsem javnim in zasebnim šolskim ustanovam. Predstavlja naš ključni instrument za promocijo filozofije dobrega počutja. Z njim lahko vstopamo v prostore, kjer učenci preživljajo pretežni del dneva sede in kjer mora biti zaščita zdravja na prvem mestu….

Izvedi več

Pridružite se čakalni listi Obvestili vas bomo, ko bo izdelek prispel na zalogo. Prosimo, pustite svoj e-poštni naslov.
Scroll to Top