Naše vrednote

Svojo zgodbo gradim na temeljih iskrenosti in odlične kakovosti naših tehnološko ter oblikovno dovršenih stolov. Ključnega pomena je inovativna izdelava stolov, ki so v celoti izdelani v Sloveniji v sodelovanju z izkušenimi slovenskimi razvojnimi dobavitelji – zato lahko za njih nudimo kar 5 let garancije. Verjamemo, da je za naše kupce dobro le najboljše.

Zavedamo se, da imamo še veliko dela. Zato naše stole nenehno izpopolnjujemo, kajti ne zanima nas nič manj, kot najboljši ergonomski stol za aktivno sedenje, ki omogoča resnično naravno gibanje – to omogoča le patentiran koncept gibanja Active Chair.

 

Pasivno in nezdravo sedenje je eden izmed največji problemov sodobnega sveta in le ena izmed mnogih posledic so tudi bolečine v hrbtenici. Active Chair zdravi stoli so realizacija naših prizadevanj, da bi vam omogočili zdravo delovno okolje ter ohranili in varovali vaše zdravje. Spreminjamo sedalne navade po svetu in postajamo prepoznavna ter nepogrešljiva pisarniška oprema.

Otroci so naše največje bogastvo in želimo si da bi bil njihov razvoj celovit. Zato je ravno naš zdrav otroški stol v obliki ljubke gobice osnovni del otroške opreme. Nagrajeni otroški stolček Active Chair KIDS se čudovito prilagaja in popestri prav vsak otroški kotiček. Moderna otroška soba je tako končno popolna!

Naša zgodba

Active Chair je slovenska blagovna znamka zdravih stolov za pravilno in aktivno sedenje otrok in odraslih.

Naš prvi aktivni stol smo premierno predstavili novembra 2016 – gostil nas je največji pohištveni sejem Ambient. Izbrani smo bili med Top Ideje, ki so bile odskočna deska za naš 3D gibljiv otroški aktivni stol v otrokom prepoznavni obliki gobemušnica. Poimenovali smo ga Mushy in je prvi zdrav stol za otroke iz linije Active Chair KIDS.

 

Zadovoljni starši so pri svojih otrocih opazili pozitivne učinke, ki so posledica uporabe našega stola. Inovativen stol za aktivno sedenje je tako že od začetka naše zgodbe služil svojemu namenu. Zato so starši vedno pogosteje spraševali kdaj bo tudi njim omogočeno zdravo sedenje in naravno gibanje med delom v pisarni ali doma.

Tako smo slabo leto za tem, novembra 2017, predstavili naš zdrav pisarniški stol za aktivno sedenje iz linije Active Chair PRO. Oblikovali smo dva modela – imenujeta se Technetium in Graphenium. Sejem Ambient smo izkoristili kot testiranje trga, saj smo zbirali prednaročila za naš inovativen 3D gibljiv pisarniški stol. Prvi pisarniški stoli za hrbtenico pa so naše zadovoljne stranke prejele že v drugi polovici decembra 2017. Glede na število prednaročil in izkazano zanimanje smo vedeli da smo razvili in izdelali najboljši pisarniški stol, ki omogoča gibanje med sedenjem.


Že zelo kmalu pa smo bili povabljeni tudi na največje oblikovalske in zdravstvene sejme. Med drugim smo prišli tudi v izbor na priznani Design Week Milano – kjer smo se predstavili oblikovalcem iz vsega sveta.

Tukaj za vas

Živimo svetu, kjer zelo hitro pridemo do informacij, ki nas zanimajo. Večinoma pa pozabljamo na svoje občutke in pozive telesa. Ko pride do resne bolečine, se zavemo, da je potrebno nekaj spremeniti. Temu se lahko izognete – svetujemo raznoliko gibanje, dovolj tekočine, zdravo prehrano in premišljeno izbrano pisarniško pohištvo
Predlagamo, da si naročite svoj delovni stol Active Chair – vzemite svoj stari pisalni stol in ga primerjajte z novim. Občutite razliko kar sami.

Pravilno in zadostno gibanje je zelo pomembno. varujte svoje zdravje in hkrati izboljšajte svoje počutje z najbolj gibljivim stolom, kar jih je kdaj bilo.
Privoščite svojemu telesu dovolj gibanja tudi med sedenjem.

Želimo vam čim manj sedenja, če pa že, naj bo aktivno in zdravo!


Ekipa Active Chair

 

 

Niste izvedeli vsega? Imate vprašanje za nas?
Veseli bomo vašega mnenja, zato vabljeni, da nam pišete na info@activechair.eu ali svoje mnenje pošljete kar TUKAJ